Kom je bij ons werken?

Ben jij die persoon met talent voor techniek en innovatie? Wij zijn op zoek naar een teamspelers met een eigen visie.

Uitdaging

je werkt aan uitdagende en afwisselende ICT-projecten

Plezier

Je bent een teamspeler die waarde hecht aan een goede werksfeer

Flexibiliteit

Je werkt hybride vanuit huis of op kantoor

Welkom

Geloof jij net als ons in de kracht van business process automation? Wil je organisaties helpen om niet harder maar slimmer te werken?  Geloof je in een integere manier van ondernemen waarbij het lange termijn succes van onze klanten voorop staat? Dan ontmoeten we je graag!

Je werkt aan uitdagende digitaliseringsprojecten die waarde creëren voor onze klanten en de mensen die er mee werken. Je gaat werken in een informele, energieke werkomgeving waarin iedereen wordt gewaardeerd en waar het niet draait om winst op korte termijn. Je houdt van je zelfstandigheid en werkt graag thuis of met je collega’s op kantoor. We staan dagelijks voor elkaar klaar en ook naast het werk doen we regelmatig aan teambuilding, borrels en gaan we met elkaar op workation.

Herken je jezelf hierin en ben je toe aan een nieuwe uitdaging solliciteer dan op een van de onderstaande vacatures.

Technologie

Ritense is een open source bedrijf. We werken graag met toonaangevende technologie. Er is altijd plaats voor nieuwe technologie om onze klanten te helpen om nog slimmer te werken.

Proef de sfeer

Kennis maken? Peter ontmoet je graag

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt en zou je graag met ons in contact willen komen? Stuur dan jouw sollicitatie naar Peter van der Meer.