Digitaal zit in ons DNA

We helpen bedrijven al meer dan 20 jaar om slimmer te werken met onze digitale oplossingen. Of het nu gaat om de afhandeling van gemeentelijke processen, het planningsproces van onderhoudsmonteurs of de koppeling van bedrijfsprocessen aan operationele processen door middel van IOT, dagelijks worden onze systemen ingezet. Ons procesplatform Valtimo is daarbij de basis.

Onze kernwaarden

Wij geloven in een integer ondernemerschap waarbij het lange termijn succes van onze klanten voorop staat. We werken samen met onze klanten aan oplossingen die waarde creëren. De mensen met en voor wie we werken staan centraal. Dát is onze drijfveer en motivatie.

Onze mensen

Ritense is een dynamische, informele en open organisatie waar we met ons team op een collegiale en professionele manier met elkaar omgaan en iedereen voor elkaar klaar staat. We zijn met ruim 35 man/vrouw, werkend vanuit huis en ons kantoor in Amsterdam.

Onze ondersteuning

Ons beheerteam staat 24 uur per dag klaar in het geval er incidenten zijn. Alle klanten krijgen toegang tot ons Incident Management System, waarmee wordt geborgd dat we volgens de gemaakte SLA afspraken helpen. In samenwerking met Amazon AWS zijn we in staat om systemen te leveren met een ongeëvenaarde beschikbaarheid.

Onze ISO 27001 certificering

We zijn ISO 27001 gecertificeerd. Het behalen van dit certificaat is geen doel op zich maar een middel waarmee wij de informatiebeveiliging van onze klanten en van Ritense borgen. Hier werken we elke dag hard aan.

Onze CO2 compensatie

Vanaf 2018 compenseren we de CO2 uitstoot die wordt veroorzaakt door onze servers. Dit doen we door bomen te planten via duurzame bosprojecten van Trees for all. Zo dragen we bij aan het aanplanten van gecertificeerde bosprojecten en minder CO2.

Lees meer

Meer weten?

Bent je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Bel eens met Jaap Bakker of Rutger Haagsma, voor meer informatie of een afspraak.