Open source, partner in processen

Ritense is een open source bedrijf. Dat betekent dat we onze software als open source beschikbaar stellen maar ook dat we elke dag samen met onze gebruikers de software beter maken. We werken aan oplossingen die waarde creëren en waarbij het lange termijn succes voorop staat. Dát is onze drijfveer en motivatie.

Onze kernwaarden

1

People over profit

We vinden voldoening in ons werk en klanttevredenheid het allerbelangrijkst. Als iedereen goed in z’n vel zit, draaien we goeie projecten, bouwen we het beste product en zijn onze klanten gelukkig.

2

Value, not just software

We zoeken naar de vraag achter de vraag. Wat is het echte (business)probleem? Daarmee creëren we waarde voor onze klanten – vaak veel meer dan alleen software. Dat maakt ons werk leuk en uitdagend.

3

We take ownership

We denken graag in oplossingen in plaats van in problemen! Zie je een kans voor verbetering? Heb je een idee en hulp nodig in de vorm van tijd of budget? Neem het eigenaarschap, samen bouwen we aan een beter product en beter bedrijf.

4

Long term success over short term profit

Het is niet de vraag of we einde van de maand veel winst maken, het is de vraag of een klant over 10 jaar nog steeds een tevreden klant is.

5

Integrity.

Integriteit. Punt. We ondernemen transparant en met open vizier. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Hier doen we geen concessies aan.

Onze mensen

Ritense is een dynamische, informele en open organisatie waar we met ons team op een collegiale en professionele manier met elkaar omgaan en iedereen voor elkaar klaar staat. We zijn met ruim 50 medewerkers, werkend vanuit huis en ons kantoor in Amsterdam.

Onze ondersteuning

Ons beheerteam staat 24 uur per dag klaar in het geval er incidenten zijn. Alle klanten krijgen toegang tot ons Incident Management System, waarmee wordt geborgd dat we volgens de gemaakte SLA afspraken ondersteuning bieden. In samenwerking met Amazon AWS zijn we in staat om systemen te leveren met een ongeëvenaarde beschikbaarheid.

Onze ISO certificering

We zijn ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. Het behalen van deze certificaten is geen doel op zich maar een middel waarmee wij de informatiebeveiliging voor onze klanten en de kwaliteit van de dienstverlening van Ritense borgen. Hier werken we elke dag hard aan.

Onze CO2 compensatie

Vanaf 2018 compenseren we de CO2 uitstoot die wordt veroorzaakt door onze servers. Dit doen we door bomen te planten via duurzame bosprojecten van Trees for all. Zo dragen we bij aan het aanplanten van gecertificeerde bosprojecten en minder CO2.

Lees meer

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Bel eens met Jaap Bakker of Rutger Haagsma, voor meer informatie of een afspraak.