Diensten

We ontzorgen je bij het automatiseren van processen

Ritense is de grootste open source processpecialist in Nederland. We helpen je graag met onze ervaring in casemanagement en procesautomatisering.

Proces analyse

Tijdens de Discovery analyseren we alles wat nodig is om het proces te automatiseren. We stellen vast welke doelen behaald moeten worden, we beschrijven de processen in BPMN 2.0, identificeren systeemkoppelingen en stellen non-functionele eisen vast. Onze Business Analisten maken gebruik van het BABOK framework voor analyse.

Kosten, baten en risico’s geven je grip op de volgende stap: de implementatie van de processen.

Proces implementatie

We ontzorgen je bij de automatisering van processen. We hebben ruime ervaring met de implementatie van de meest uiteenlopende bedrijfskritische business processen in sectoren als banken, overheid, zakelijke dienstverlening en industrie. Je krijgt een vast team dat je processen vanuit de resultaten van de Discovery omzet naar een werkend systeem. Het team is multidisciplinair en beschikt over DevOps (Azure, AWS & Kubernetes), development, test en BA-capaciteit.  

Valtimo opensource proces software

Valtimo is ons opensource softwareplatform voor low-code procesmanagement. Het digitaliseert bedrijfsprocessen en maakt ze inzichtelijk. Valtimo is beschikbaar als cloud dienst (SaaS), als subscription en kan als opensource software worden gedownload van Github.

Ritense ondersteunt organisaties in het beheer. Met onze subscriptions geven we tot 24*7 mission critical ondersteuning. Dit omvat toegang garanties voor directe toegang tot patches, juridische aansprakelijkheid en directe telefonische toegang tot engineers en invloed op de productmap.

Met onze Software as a Service aanbod nemen we je alle zorgen uit handen, en verzorgen we de hosting en beheer.

Voor meer informatie over dit krachtige platform kijk op www.valtimo.nl.

Valtimo Academy

De Valtimo Academy is het trainingscentrum van Ritense. Wil je snel aan de slag met Valtimo en wil je leren hoe je een ‘Business Process’ ontwikkelt voor jouw organisatie? In een paar dagen helpen we je op weg. Je leert hoe je in Valtimo processen en beslissingsmodellen tekent, een dossier aanmaakt en formulieren ontwerpt. Daarnaast ga je aan de slag met het maken van koppelingen met andere systemen. Dit allemaal low-code zodat je zelf nauwelijks code hoeft te schrijven. Ontdek meer

Valtimo GZAC-editie

Valtimo is beschikbaar als Generiek Zaakafhandelcomponent (GZAC) voor gemeentes en andere overheden. GZAC werkt in een component-gebaseerd applicatie landschap, zoals bedacht voor het concept Common Ground. Het GZAC voert regie op processen, maar laat andere taken over aan andere componenten.

GZAC is een proces gestuurde casemanagement-oplossing voor zaakgericht werken (ZGW). Alle benodigde informatie die bij een aanvraag van een klant nodig is, wordt vastgelegd in een dossier. Alle taken en acties die nodig  zijn voor een ‘zaak’ worden door de bijbehorende processen afgehandeld en beheerd.

GZAC is opensource en kan worden gedownload via Github.

Ontdek meer

NL Portal

NL Portal is de open source Mijn Omgeving voor overheden. Het heeft drie doelen, voor drie doelgroepen:

  • Gemak voor burgers en ondernemers.
  • Efficiëntie in de uitvoering voor overheden.
  • Voldoen aan wet- en regelgeving voor beleidsmakers.

Met NL Portal richt je eenvoudig een omgeving in waarmee burgers en ondernemers hun zaken met de overheid af kunnen handelen. Gebruikers kunnen zelf de gegevens inzien en wijzigen van alle zaken die zij bij de (lokale) overheid hebben lopen. Denk bijvoorbeeld aan een aangevraagde evenementen vergunning of een ingediende klacht. Via NL Portal communiceren de klant en de gebruiker veilig over de betreffende zaak en zorgen er zo voor dat deze snel en efficiënt worden afgehandeld.

NL Portal is gebouwd volgens de principes van Common Ground en de API’s van  VNG Zaakgericht werken. De portal kan door elke (overheids)organisatie gebruikt en verbeterd worden zonder enige restricties. NL Portal is open source en is te downloaden op Github.

Ontdek meer