Leer ons kennen
Over ons

Digitaal zit in ons DNA

Sinds onze oprichting in 1999 hebben we samen met een groot aantal toonaangevende klanten systemen gerealiseerd. Elke dag verwerken deze platformen honderdduizenden transacties. Of het nu gaat om toegang voor een congres in Tokio, een factuur die wordt goedgekeurd, een kaartje voor de bioscoop in Assen of een wetenschapper die zijn publicatie publiceert: dagelijks worden onze systemen gebruikt. Dát is onze drijfveer en motivatie.

Klanten zijn voor ons partners. We leveren geen projecten maar werken samen aan concepten. Ons succes zit in het succes van onze klanten, geholpen door onze IT oplossingen. We streven naar een evenwichtige en langjarige samenwerking, waarin we samen werken aan groei. 
 

Onze mensen

Ritense heeft 23 medewerkers, werkend vanuit kantoor in Amsterdam.
We hechten aan een Nederlands team. Het ‘even bij elkaar kunnen zitten’ is belangrijk in onze werkwijze.
 

Onze methodiek

Na bijna vijftien jaar gewerkt te hebben met Prince2, zijn we in 2015 volledig overstapt op Agile (Scrum). Voorafgaande aan een project wordt een minimaal te behalen eindresultaat afgesproken, met een vast budget en vaste tijdslijnen. Binnen deze kaders werken we samen in een aantal sprints naar het eindresultaat toe. We hebben drie vaste ontwikkelteams en een apart team voor ‘managed services’.
 

Ondersteuning in beheer

Ons managed services team staat 24 uur per dag klaar in het geval er incidenten zijn. Alle klanten krijgen toegang tot ons Incident Management System, waarmee wordt geborgd dat we volgens de gemaakte SLA afspraken helpen. In samenwerking met Amazon AWS zijn we in staat om systemen te leveren met een ongeëvenaarde beschikbaarheid.

 

Wij geloven in partnership

We leveren geen projecten, maar streven naar een evenwichtige, langjarige samenwerking.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die we voor u hebben? Wij denken graag vrijblijvend met u mee. Wellicht dat we ook voor u waarde kunnen toevoegen.

Belt u eens met Jaap Bakker of Rutger Haagsma, voor meer informatie of een afspraak.

  Demo aanvragen

desktop_windows


Leer meer over procesmanagement


Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van procesmanagement bij Ritense?
Vraag dan vrijblijvend de demo aan met praktische tips en praktijkvoorbeelden.


Demo aanvragen