Welkom bij Ritense
Onze vacatures

Kennis maken?


We werken graag met mensen met talent voor techniek en innovatie. Eigenwijze teamspelers met een eigen mening die zich vastbijten in de uitdagingen van onze klanten.

Vanuit een modern open kantoor aan het Funenpark in Amsterdam ontwikkelen wij webapplicaties met behulp van de nieuwste technieken en methoden. Denk aan Java, Spring, Angular, GIT, RabbitMQ, Hibernate, Camunda, Docker, Jenkins, AWS, DevOps, Continuous Delivery en automated testing. Wij werken in 3 in-house developmentteams die onze klanten blij maken met het ontwikkelen van gespecialiseerde applicaties. Tegelijkertijd werken we hard aan het verbeteren van ons procesplatform Valtimo dat wij bij veel van onze projecten inzetten.

Ritense

Ritense

Ritense

Wij geloven erin dat gelukkige medewerkers excellente resultaten leveren

Er wordt veel geïnvesteerd in o.a. opleidingen om je kennis up-to-date te houden.  Je hebt flexibele werktijden, goede arbeidsvoorwaarden en komt te werken in een geweldig open kantoor in Amsterdam vlakbij het Centraal Station. Ritense is een groeiende open, dynamische en informele organisatie. Er heerst een collegiale en professionele werksfeer waarin iedereen voor elkaar klaar staat.

Je krijgt bij ons volop kansen om je eigen initiatieven te ontplooien en je kwaliteiten en interesses in te zetten bij de uitvoering van je werkzaamheden. We hechten aan lokaal werken en korte lijnen. ’s Middags lunchen we samen en spelen we graag een partijtje voetbal op het plein voor de deur. Een aantal keren per jaar hebben we een bedrijfsuitje en gaan we uit eten, indoor skydiven, naar een escape room, barbecueën enzovoort. We doen ook aan ‘Workations’. Samen een week naar een villa in bijvoorbeeld Spanje of Portugal, waar we naast het werk genieten van strand, zon, zee en bezienswaardigheden. Kortom, het is leuk werken bij Ritense!

 


Als warme broodjes...

Ons product Valtimo slaat erg goed aan in de markt en onze specialistische kennis wordt meer en meer ingeroepen om het bedrijfsleven efficïent te laten werken.
Daarom zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's voor deze vacatures:

Junior Java web developer

Amsterdam

Sta je op het punt af te studeren, ben je net afgestudeerd of werk je al enige tijd als ontwikkelaar? En ben je op zoek naar een leuke(re) werkomgeving op een mooie en goed bereikbare locatie in Amsterdam? Kom dan bij ons!

Lees meer

Medior Java web developer

Amsterdam

Ben je onderzoekend, heb je talent voor techniek en innovatie? Heb je al een aantal jaar ervaring en ben je medior in techniek én werkhouding/professionaliteit? Dan komen we graag met je in contact.

Lees meer

Front end Angular developer

Amsterdam

Ben je een ervaren front end developer met diepgaande kennis over Angular? En help je graag mee om ons product te verbeteren en uit te bouwen? Lees dan verder!

Lees meer

Business Analyst

Amsterdam

We zijn op zoek naar een collega die ons kan versterken in de business analyse. Je bent in staat om processen bij de klant in kaart te brengen (ist) en te vertalen naar het ideale proces (soll). Je begrijpt wat de klant wil bereiken, vertaalt requirements naar oplossingen.

Lees meer

SCRUM Project Owner

Amsterdam

Kan je meerdere projecten tegelijk aansturen? Ben je klantgericht, communicatief én organisatorisch sterk? Ben je nauwkeurig en goed in het stellen van prioriteiten? Lees dan snel verder!

Lees meer

 

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus
stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs.


  Demo aanvragen

desktop_windows


Leer meer over procesmanagement


Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van procesmanagement bij Ritense?
Vraag dan vrijblijvend de demo aan met praktische tips en praktijkvoorbeelden.


Demo aanvragen