Welkom bij Ritense
Onze vacatures

Kennis maken?


We werken graag met mensen met talent voor techniek en innovatie. Eigenwijze teamspelers met een eigen mening die zich vastbijten in de uitdagingen van onze klanten.

Vanuit een modern open kantoor aan het Funenpark in Amsterdam ontwikkelen wij webapplicaties met behulp van de nieuwste technieken en methoden. Denk aan Java, Spring, Angular, GIT, RabbitMQ, Hibernate, Camunda, Docker, Jenkins, AWS, DevOps, Continuous Delivery en automated testing. Wij werken in 3 in-house developmentteams die onze klanten blij maken met het ontwikkelen van gespecialiseerde applicaties. Tegelijkertijd werken we hard aan het verbeteren van ons procesplatform Valtimo dat wij bij veel van onze projecten inzetten.

Ritense

Ritense

Ritense

Wij geloven erin dat gelukkige medewerkers excellente resultaten leveren

Er wordt veel geïnvesteerd in o.a. opleidingen om je kennis up-to-date te houden.  Je hebt flexibele werktijden, goede arbeidsvoorwaarden en komt te werken in een geweldig open kantoor in Amsterdam vlakbij het Centraal Station. Ritense is een groeiende open, dynamische en informele organisatie. Er heerst een collegiale en professionele werksfeer waarin iedereen voor elkaar klaar staat.

Je krijgt bij ons volop kansen om je eigen initiatieven te ontplooien en je kwaliteiten en interesses in te zetten bij de uitvoering van je werkzaamheden. We hechten aan lokaal werken en korte lijnen. ’s Middags lunchen we samen en spelen we graag een partijtje voetbal op het plein voor de deur. Een aantal keren per jaar hebben we een bedrijfsuitje en gaan we uit eten, indoor skydiven, naar een escape room, barbecueën enzovoort. We doen ook aan ‘Workations’. Samen een week naar een villa in bijvoorbeeld Spanje of Portugal, waar we naast het werk genieten van strand, zon, zee en bezienswaardigheden. Kortom, het is leuk werken bij Ritense!

 


Als warme broodjes...

Ons product Valtimo slaat erg goed aan in de markt en onze specialistische kennis wordt meer en meer ingeroepen om het bedrijfsleven efficïent te laten werken.
Daarom zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's voor deze vacatures:

Junior (Java) web developer

Amsterdam

Sta je op het punt af te studeren, ben je net afgestudeerd of werk je al enige tijd als ontwikkelaar? En ben je op zoek naar een leuke(re) werkomgeving op een mooie en goed bereikbare locatie in Amsterdam? Dan komen we graag met je in contact.

Lees meer

Medior Java web developers

Amsterdam

Ben je onderzoekend en heb je talent voor techniek en innovatie? Ben je een team-player die zich kan vastbijten in nieuwe uitdagingen? En ben je op zoek naar een leuke(re) werkomgeving op een mooie en goed bereikbare locatie in Amsterdam? 

Lees meer

Project Owner

Amsterdam

Ben je klantgericht, communicatief én organisatorisch sterk? Ben je goed in het stellen van prioriteiten? Ben je snel van begrip? Dan beschik jij over de juiste ingrediënten om bij ons aan de slag te gaan als Project Owner!

Lees meer

 

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus
stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs.


  Demo aanvragen

desktop_windows


Leer meer over procesmanagement


Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van procesmanagement bij Ritense?
Vraag dan vrijblijvend de demo aan met praktische tips en praktijkvoorbeelden.


Demo aanvragen