Kennis maken?
Onze vacatures

Welkom bij Ritense

Vanuit een mooi open kantoor aan het Funenpark in Amsterdam voorzien wij onze klanten van webbased oplossingen, voornamelijk op het gebied van procesmanagement. De technische collega's zijn verdeeld over drie in-house development teams en een Managed Services team. We werken o.b.v. Consultancy Scrum, met twee Project Owners die alles in goede banen leiden. Bekende namen in ons klantenbestand zijn onder meer Bol.com, Reed Elsevier en Nationale Nederlanden. Onze specialiteit is procesmanagementsoftware. Daarom hebben wij Valtimo ontwikkeld, ons eigen procesmanagementplatform.

Ritense is een open, dynamische en informele organisatie. Er heerst een prettige, collegiale en professionele werksfeer waarin iedereen altijd voor elkaar klaar staat. De goede onderlinge samenwerking en verstandhouding legt de basis voor het leveren van de beste kwaliteit voor onze klanten. Eigen inbreng wordt daarbij erg gewaardeerd. We denken niet in hokjes en je bent geen 'nummer' in een grote organisatie; je bent volledig vrij om je kwaliteiten en interesses in te zetten bij de uitvoering van je werkzaamheden. We hechten aan lokaal werken; korte lijnen en het even bij elkaar kunnen zitten is belangrijk in onze werkwijze. Deels thuis werken is zeker mogelijk.

’s Middags dekken we de tafel en lunchen we samen.  Een aantal keren per jaar hebben we een bedrijfsuitje. Dit varieert van uit eten, indoor skydiven, escape rooms, barbecueën enzovoort. We doen ook aan ‘Workations’. Samen een week naar een villa in bijvoorbeeld Spanje of Portugal, waar we naast het werk genieten van strand, zon, zee en bezienswaardigheden. Kortom, het is leuk werken bij Ritense!

Onze technische ingredienten: service architectuur, Java, Spring, Angular, RabbitMQ, Camunda / BPMN, Docker, Jenkins en AWS.

workationStartend SCRUM Project Owner

Amsterdam | 36 - 40 uur per week

Vind jij het leuk om meerdere projecten tegelijk aan te sturen? Ben je klantgericht, communicatief én organisatorisch sterk? Ben je goed in het stellen van prioriteiten? Lukt het je om snel de essentie van applicaties te doorgronden? Dan beschik jij over de juiste ingrediënten om bij ons aan de slag te gaan als Project Owner, dus lees snel verder!

Lees meer

 

Medior web developer

Amsterdam | 32 - 40 uur per week

Heb je een aantal jaar ervaring als web ontwikkelaar, ben je proactief en communicatief? En op zoek naar een interessante nieuwe werkomgeving? Dan horen we graag van je.

Lees meer

 


Junior web developer

Amsterdam | 32 - 40 uur per week

Sta je op het punt af te studeren, ben je net afgestudeerd of werk je al enige tijd als ontwikkelaar? En ben je op zoek naar een leuke(re) werkomgeving op een mooie en goed bereikbare locatie in Amsterdam?

Lees meer

Senior Java web developer

Amsterdam | 32 - 40 uur per week

Ben je een ervaren Java web ontwikkelaar, ben je architectonisch sterk, proactief en communicatief? En op zoek naar een interessante nieuwe werkomgeving? Dan horen we graag van je.

Lees meer


Solliciteren = tutoyeren

Heeft een van bovenstaande vacatures jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met Peter van der Meer (niet: meneer Van der Meer!).
Hij is bereikbaar via 020-34 60 803 en peter.van.der.meer@ritense.com

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus stellen wij uitdrukkelijk niet op prijs.

  Demo aanvragen

desktop_windows


Leer meer over procesmanagement


Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van procesmanagement bij Ritense?
Vraag dan vrijblijvend de demo aan met praktische tips en praktijkvoorbeelden.


Demo aanvragen